joi, 2 decembrie 2021

Publicat la 12/02/2021 06:09:00 p.m. de

VIDEO: Precizările ISU, după ce o angajată a fost surprinsă într-un apel video cu prietenii în timpul stingerii unui incendiu

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Căpitan Dumitru Croitoru” al județului Sibiu precizează, în urma informațiilor vehiculate în mass media cu privire la clipul în care apare o angajată ISU Sibiu, că acesta a fost realizat în timpul misiunii de stingere a unui incendiu izbucnit la un autocamion cu remorcă, încărcat cu baloți de fân, care s-a petrecut marți seara în localitatea Slimnic din cauza unei defecțiuni apărute la motorul autocamionului.


ISU Sibiu: „În acel video apare o angajată ISU Sibiu, care face parte din echipajul SMURD și asigură acordarea, la nevoie, de asistență medicală.


De asemenea, precizăm faptul că, potrivit celor menționate de către echipajul SMURD, la sosirea forțelor la fața locului, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale, deși șoferul autocamionului a fost întrebat în mod direct.
Cu toate acestea, în momentul realizării filmării, persoana care filma a insistat ca șoferul autocamionului să fie evaluat medical, ceea ce s-a efectuat cu celeritate, bărbatul prezentând hipertensiune și refuzând transportul la spital.
Totodată, precizăm faptul că, folosirea telefonului de către angajata ISU Sibiu nu a influențat modul de intervenție și promptitudinea echipajelor de pompieri militari care acționau în forță pentru localizarea și stingerea incendiului”.
    Trimite prin e-mail