marți, 7 decembrie 2021

Publicat la 12/07/2021 04:14:00 p.m. de

Municipalitatea investește în modernizarea zonei Greweln

Primăria Mediaș dă undă verde modernizării zonei de agrement și a locului de joacă din zona Greweln.

„În urma dialogului constant pe care l-am avut cu medieșenii și a reclamațiilor pe care le-am primit, am luat decizia, împreună cu colegii mei din primărie, să modernizăm în totalitate locul de joacă situat în zona Hanului Greweln. Astfel, am semnat astăzi un contract care are ca principal scop schimbarea în bine a imaginii locului de joacă de la Hanul Greweln“, a declarat Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.
Contractul „Modernizare zonă de agrement și loc de joacă – zona Greweln“ a fost semnat azi la sediul Primăriei Municipiului Mediaș. La evenimentul care s-a desfășurat în Sala Mare de Ședințe a primăriei au luat parte primarul Gheorghe Roman, reprezentanții firmei câștigătoare, dar și directori din cadrul municipalității.
 
Valoarea totală a contractului de achiziție este de 532.525 lei cu TVA. Lucrările care se vor desfășura în zonă constau în principal în amenajarea de alei pavate, mobilare urbană cu bănci, coșuri de gunoi stradal, instalație de iluminat pe timp de noapte, precum și un amfiteatru deschis și scenă pe structură metalică, pentru organizarea de evenimente. De asemenea, zona verde se va amenaja prin plantare de flori, plante decorative, arbori și arbuști ornamentali.    Trimite prin e-mail