miercuri, 15 decembrie 2021

Publicat la 12/15/2021 10:59:00 a.m. de

Moș Crăciun bate la porțile școlilor și grădinițelor. A ajuns și la veterani și la văduvele veteranilor de război!

4.000 de cadouri pregătite atât pentru copii, cât și pentru cadrele didactice, sunt oferite în aceste zile direct la sediile unităților de învățământ din Mediaș și satul aparținător Ighișu Nou.
 
foto: captura video/Primaria Municipiului Medias

Toți preșcolarii și elevii claselor 0 – IV din municipiul Mediaș și din satul aparținător Ighișu Nou vor primi și în acest an vizita lui Moș Crăciun. Personajul cel mai îndrăgit și așteptat în luna decembrie, de Sărbători, va aduce celor mici cadouri dulci din partea Primăriei Mediaș. 
„Deoarece condițiile restrictive nu mai permit prezența micuților colindători la sediul municipalității, unde aceștia erau așteptați în fiecare an de către Moș Crăciun, cele 4.000 de cadouri pregătite atât pentru copii, cât și pentru cadrele didactice, vor fi oferite direct la sediile unităților de învățământ. Acțiunea se va desfășura în perioada 13 - 22 decembrie 2021 la fiecare grădiniță și școală gimnazială din Mediaș și satul aparținător Ighișu Nou“, transmite Anamaria Prodan, inspector de specialitate în cadrul Primăria Mediaș.

De asemenea, le-au fost oferite cadouri din partea municipalității și veteranilor de război și văduvelor veteranilor de război din municipiul Mediaș

În semn de recunoștință și prețuire pentru tot ce au făcut pentru patrie, veteranii au primit vizita primarului municipiului Mediaș, Gheorghe Roman, a comandantului Unității Militare 01810 Mediaș, ing.cpt.cmdr. Cristian Colocoșel și a istoricului Dan Ramf. Aceștia au dorit să le transmită recunoștința, respectul și prețuirea datorată lor, dar și să le ofere un dar simbolic cu ocazia sărbătorii Crăciunului.

    Trimite prin e-mail