luni, 22 noiembrie 2021

Publicat la 11/22/2021 08:48:00 a.m. de

Tabletele pentru elevi au ajuns la Mediaș

Monica Munteanu, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu s-a întâlnit vineri cu directorii școlilor gimnaziale și ai liceelor din municipiul Mediaș și reprezentanți ai administrației locale, în sala mică a Primăriei Mediaș, la invitația primarului Gheorghe Roman.


Cele 5876 de tablete achiziționate de municipalitate în cadrul unui proiect cu finanțare europeană au fost deja livrate către Primăria Mediaș, așadar la scurt după semnarea, pe 8 noiembrie 2021, a contractului de achiziție.
 
Astfel, discuția a avut ca temă modalitatea de distribuire a celor 5876 de tablete, de care vor beneficia elevii celor 13 unități de învățământ de stat gimnazial și liceal din municipiul Mediaș. S-a stabilit modul de lucru, documentația ce va sta la baza acestui demers, contractele de comodat și procesele verbale ce vor fi încheiate.
 
Distribuirea tuturor tabletelor se va face în cel mai scurt timp, anunță reprezentanții municipalității.

 
Achiziția și distribuirea tabletelor reprezintă prima parte din cadrul proiectului pe fonduri europene: „Achiziție de tablete școlare și alte echipamente necesare desfășurării activității didactice on-line în Municipiul Mediaș, județul Sibiu“ – „Tablete cu abonament la internet (24 luni) (Lot 1)“.
    Trimite prin e-mail