miercuri, 24 noiembrie 2021

Publicat la 11/24/2021 04:48:00 p.m. de

Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă în comuna Axente Sever

Primăria Axente Sever a finalizat, luna aceasta, lucrările de modernizare a străzilor planificate a se desfășura în acest an. Au fost reabilitate şi asfaltate drumuri cu fonduri de la bugetul local, pe lângă cele din proiectul de modernizare a străzilor din localitățile Axente Sever și Agârbiciu, cu finanțare din fonduri nerambursabile. 

„Pe parcursul acestei luni, am reuşit să încheiem lucrările la străzile din comună, pe care le aveam planificate pentru sfârşitul de an. Este vorba despre 5 străzi, respectiv 3 străzi din localitatea Axente Sever şi 2 străzi din localitatea Agârbiciu, care au fost reabilitate şi asfaltate, fiind remediate şi toate problemele care au fost constatate pe parcursul lucrărilor. Odată cu finalizarea acestor lucrări, acum facem ultimele pregătiri pentru sărbătorile de iarnă, adică instalarea iluminatului festiv. Chiar dacă în contextul actual trebuie să ne gândim întâi la sănătatea noastră, nu trebuie să uităm că în luna decembrie sărbătorim naşterea Domnului”, transmite Marius Grecu, primarul comunei Axente Sever.

În altă ordine de idei, în această lună, la Axente Sever au fost programate încă 2 campanii de vaccinare pentru locuitorii comunei, după alte două organizate anterior. Astfel, cei interesați, care nu dorit sau nu au avut posibilitatea să se deplaseze la centrele de vaccinare din alte localităţi, au fost imunizați cu dozele 1, 2 sau doza booster de către o echipă de la Spitalul Municipal Mediaş, în Sala Festivă din Axente Sever.

Cea de-a doua acțiune de luna aceasta a avut loc chiar azi, cu începere de la ora 10.


    Trimite prin e-mail