joi, 4 noiembrie 2021

Publicat la 11/04/2021 09:17:00 a.m. de

Modernizare la Neonatologie

Compartimentul de neonatologie al Spitalului Municipal Mediaș va fi modernizat cu fonduri de la Fundația Vodafone România. 


Zilele trecute a fost publicată lista proiectelor câștigătoare în programul „Fondul Viață pentru Nou-Născuți”. Este vorba despre șase proiecte, printre care se găsește și cel al Asociației Prompt Maternity&Critical Care, în parteneriat cu Spitalul Municipal Mediaș și Primăria municipiului Mediaș. Proiectul este intitulat „Bine ai venit pe lume” și vizează modernizarea compartimentului de neonatologie al Spitalului Municipal Mediaș. Cele șase unități neonatale beneficiare aparțin spitalelor județene și municipale din localitățile Botoșani, Caransebeș, Craiova, Mediaș, Slatina și Târgu Mureș.
 
Ce poți face cu doar 2 euro?
 
Pentru extinderea procesului de modernizare în cât mai multe unități medicale neonatale din România, unde nevoile sunt complexe și urgente, Fundația Vodafone România, alături de ONG-urile partenere, desfășoară o campanie publică de strângere de fonduri. Această inițiativă se adresează atât cetățenilor, cât și companiilor care pot apela la mai multe mecanisme pentru efectuarea donațiilor. Concret, este vorba de 2 euro/lună donați trimițând SMS cu textul RITM la 8845, redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit, respectiv 20% din impozitul pe profit, dar și donație online în contul proiectului. 
    Trimite prin e-mail