miercuri, 3 noiembrie 2021

Publicat la 11/03/2021 04:10:00 p.m. de

Mediașul are, din nou, două centre de vaccinare

Din această săptămână a fost reluată activitatea la Centrul de vaccinare din cartierul Gura-Câmpului.
 
 
Decizia a fost luată în contextul în care există un număr mare de solicitări în ceea ce privește vaccinarea anti-COVID la nivelul municipiului Mediaș, potrivit autorităților. Centrul, al doilea din oraș, funcționează zilnic între orele 8:00 și 19:00 în sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 5. Persoanele care doresc să se imunizeze o pot face cu serurile Pfizer, respectiv Johnson & Johnson. Acestea se pot prezenta direct la sediul centrului, dar pot opta și pentru programare prealabilă pe platforma online ROVACCINARE.
 
Mai mulți vaccinați
 
În ultimele săptămâni, numărul persoanelor care s-au vaccinat la Mediaș cu prima, a doua sau a treia doză a fost de ordinul sutelor. Datorită numărului foarte mare de solicitări în ceea ce privește vaccinarea anti COVID la nivelul municipiului Mediaș, începând de luni, 1 noiembrie 2021, a fost reluată activitatea în cadrul Centrului de Vaccinare numărul 10 din cartierul Gura Câmpului. „Centrul de vaccinare funcționează la sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 5, pe strada 1 Decembrie nr. 26, cu un program zilnic, de luni până duminică, între orele 8:00 și 19:00. În cadrul acestui centru, vaccinările se realizează atât cu serul Pfizer, cât și Johnson & Johnson. Pentru vaccinarea cu Pfizer, beneficiarii se pot prezenta direct la sediul centrului, dar pot opta și pentru programare prealabilă pe platforma online #ROVACCINARE, www.vaccinare-covid.gov.ro. Pentru serul Johnson & Johnson, vaccinarea se face doar cu programare, accesând platforma menționată, sau la numărul de telefon 0712/000.580”, a declarat Anamaria Prodan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaș.
 
Deschis în fiecare zi
 
La nivelul municipiului Mediaș este funcțional și Centrul de Vaccinare nr. 9 din cartierul Vitrometan, Sala Polivalentă „Octavian Șerban“, unde beneficiarii se pot imuniza exclusiv cu serul Pfizer. Programul centrului este, de asemenea, de luni până duminică, între orele 8:00 și 19:00.
Orice informații suplimentare referitoare la vaccinarea în municipiul Mediaș se pot obține direct la sediile centrelor sau la numerele de telefon 0758/230.247 pentru Centrul nr. 9 din cartierul Vitrometan și 0712/000.580 pentru Centrul nr. 10 din Gura-Câmpului“, mai spune Anamaria Prodan.
    Trimite prin e-mail