luni, 29 noiembrie 2021

Publicat la 11/29/2021 12:46:00 p.m. de

Elevi și sportivi de top. Noi medalii la Cupa României

Cei mai valoroși karatiști din țară și-au măsurat forțele, sâmbătă și duminică, la Sighișoara, în cadrul Cupei României, sub egida Federației Române de specialitate. Întrecerea, a cărei ediție de anul trecut a fost organizată chiar la Mediaș, a fost una completă: copii, mini-cadeți, cadeți, seniori, individual și pe echipe.
 
foto: facebook

Sportivii medieșeni de la CS Ippon, pregătiți de antrenorii Dora Maria Hanga și Doru Țichindelean, au fost și de această dată la înălțime. Spre satisfacția conducerii Liceului Teoretic „Axente Sever“, cinci dintre laureați sunt elevi ai prestigioasei școli medieșene. Deși au performanțe notabile, niciunul nu este înscris în clasele cu profil sportiv. Larisa Vanda este elevă în clasa a IX-a Filologie intensiv Engleză, Samira Armenean în clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză, gemenii Andrei Toma și Mihai Toma în clasa a XI-a Filologie intensiv Engleză, iar Iulia Ivan în clasa a XII-a Științele Naturii intensiv Engleză.
 
„Axentiștii clubului Ippon au obținut o serie de rezultate remarcabile la actuala ediție a Cupei României la Karate WUKF. Astfel, Larisa Vanda și Samira Armenean au obținut locul I la kumite pe echipe, la categoria 14-15 ani și respectiv 16-17 ani, iar gemenii Andrei și Mihai Toma au reușit să obțină două medalii de aur la kumite pe echipe, la categoria 16-17 ani.
Alte medalii au fost obținute de axentiștii noștri și la probele individuale. Astfel Larisa Vanda a câștigat aurul la kata individual, categoria 14-15 ani, Andrei Toma a obținut argintul la kumite individual categoria 16-17 ani iar fratele său Mihai a câștigat bronzul la aceiași categorie. Iulia Ivan a strălucit ca de obicei, reușind să câștige aurul la kumite individual și argintul la kata individual, la categoria 18-20 de ani.
Îi felicităm pe sportivii axentiști care s-au dedicat acestui sport pe care îl practică în cadrul clubului Ippon Mediaș, precum și pe antrenorii lor. Îi felicităm pentru faptul că reprezintă cu cinste și onoare municipiul Mediaș și le dorim succes la Cupa Campionilor Europeni de Karate WUKF care va avea loc la Cluj Napoca în perioada 11-12 decembrie 2021“, a transmis Liceul Teoretic „Axente Sever“.
    Trimite prin e-mail