joi, 25 noiembrie 2021

Publicat la 11/25/2021 09:45:00 a.m. de

Autogara Mediaș, la votul consilierilor

Consiliul Local Mediaș se întrunește în această după-amiază, de la ora 16, în sistem de videoconferință, pentru ședința ordinară aferentă lunii noiembrie.
 
 
Pe ordinea de zi sunt înscrise 20 proiecte de hotărâre. Printre cele mai importante se numără rectificarea bugetului local și a bugetelor instituțiilor și serviciilor publice finanțate integral sau parțial din venituri proprii, a listei obiectivelor de investiții și a programului de investiții publice, dar și unul privind repartizarea unor locuințe pentru tineri construite prin ANL în regim de închiriere

Pas spre dezvoltarea transportului în comun

Totodată, aleșii trebuie să decidă asupra dării în concesiune, în favoarea societății Meditur S.A., a imobilului situat administrativ în Mediaș strada Unirii nr. 8, aflat în domeniul public al municipiului Mediaș. Este vorba despre Autogara Mediaș, care a trecut în ultimul an printr-un proces amplu de reparații și modernizare. Lucrările au vizat clădirea propriu-zisă, peroanele pentru călători, dar și platforma betonată. Următorul pas gândit de municipalitatea medieșeană a fost acela de a-i invita la dialog pe primarii din zona de nord a județului Sibiu, pe tema înființării unei zone metropolitane în jurul Mediaș. Apoi, atragerea de fonduri europene pentru a achiziționa mijloace de transport în comun electrice care să deservească zona.
 
PROIECTUL ORDINII DE ZI poate fi consultat AICI
 

    Trimite prin e-mail