vineri, 26 noiembrie 2021

Publicat la 11/26/2021 09:25:00 a.m. de

Andreea Dragoman s-a calificat în 16-imi la dublu

Dragoman continuă alături de Elizabeta Samara în competiția de dublu, în timp ce la simplu s-a oprit în 16-imi, la Campionatul Mondial de tenis de masă de la Houston (SUA)
 
foto: facebook/Federatia Română de tenis de masă

Andreea Dragoman s-a oprit în 16-imi la simplu, după ce a cedat azi-noapte în fața thailandezei Suthasini Sawettabut (26 de ani, optimi de finală la optimile de finală la Jocurile Olimpice de vară din Japonia).
Medieșeanca a făcut din nou un meci bun, a reușit să recupereze de la 0-2, dar a cedat ultimele două seturi cu 8-11 și 7-11, permițând thailandezei să urce în optimi.
Cealaltă reprezentantă a României rămasă în competiția de simplu, Bernadette Szocs s-a dovedit de neoprit în fața numărului 14 mondial, Jihee Jeon, din Coreea de Sud, sfertfinalistă la Jocurile Olimpice de la Tokyo. „Bernadette s-a desprins la 2-0 după seturi câștigate la limită, apoi scorul s-a făcut 3-1. Tot românca a reușit să gestioneze mai bine situația și a închis meciul la 4-2, în al șaselea set, cu 11-9. Cu un moral excelent, Bernadette o așteaptă pe Kasumi Ishikawa, din Japonia, în meciul din optimile de finală care va avea loc la miezul nopții“, notează Federația Română de tenis de masă.
 
Calificare la dublu
 
În competiția de dublu feminin, Andreea a făcut un meci excelent împreună cu Elizabeta Samara, cele două urcând între primele 16 perechi de la Campionatul Mondial individual. Româncele au reușit o victorie clară, un 3-0 fără speranțe pentru adversare, în meciul cu egiptenele Farah Abdel-Aziz și Yousra Helmy.
În optimile de finală urmează duelul cu perechea din Rusia formată din Yana Noskova și Olga Vorobeva.
Elizabeta Samara și Andreea Dragoman rămân singurele reprezentante ale României la dublu feminin, după ce perechea româno-austriacă, Bernadette Szocs/Sofia Polcanova a pierdut cu 3-0 în fața unui dublu puternic, Kasumi Ishikawa și Miu Hirano.

    Trimite prin e-mail