vineri, 22 octombrie 2021

Publicat la 10/22/2021 06:09:00 p.m. de

Valuri de simpatie pentru Ianis Hagi, care împlinește azi 23 de ani

Ianis Hagi împlinește azi 23 de ani. Internaționalul român sărbătorește în Scoția, la Glasgow, mai ales că echipa sa, cu Ianis titular, a învins aseară Brondby, cu 2-0, meci contând pentru grupele Europa League.

 
Fiul Regelui nu a înscris, însă a avut o prestație solidă, apreciată de iubitorii fotbalului. În plus, are fanii la picioare, după un nou gest care a făcut rapid înconjurul internetului. La scurt timp după finalul întâlnirii, i-a oferit tricoul unui copil din tribune, gest care l-a bucurat enorm pe tânărul fan al echipei lui Steven Gerrard. „Știu ce înseamnă asta pentru acel copil, eram și eu exact la fel. Mă bucur de fiecare zi petrecută cu fanii aici, la Rangers, și din acest motiv dau sută la sută în fiecare zi. Iubesc să fiu aici”, a declarat fiul lui Gică Hagi.
 

Gheorghe Hagi i-a transmis o urare de „La mulți ani!“ fiului său, pe contul său de facebook, postare apreciată, în doar 6 ore, de nu mai puțin de 14.000 de oameni. Cel mai apreciat comentariu îi aparține surorii Kira, a cărei inimioară postată a strâns aproape 190 de like-uri.
    Trimite prin e-mail