miercuri, 13 octombrie 2021

Publicat la 10/13/2021 01:32:00 p.m. de

Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu are un nou director executiv

Noul director executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu este Ciprian Simulescu. El a fost numit în funcție săptămâna trecută, în 5 octombrie. Ciprian Simulescu a înlocuit-o în funcție pe Mihaela Cerciu.

Noul director executiv al APM Sibiu are 48 de ani, a absolvit Cursurile Universității Lucian Blaga din Sibiu, Facultatea de Chimia Produselor Alimentare, după care a obținut un masterat în specialitatea „Managementul Sistemelor Ecologice”.

Ciprian Simulescu și-a desfășurat cea mai mare parte a activității profesionale de până acum la Comisariatul Județean Sibiu al Gărzii Naționale de Mediu, după care o perioadă a activat în cadrul Adi Eco.

Noul director a declarat pentru Mesagerul de Sibiu că în noua funcție își propune o colaborare mai bună cu agenții economici și cu primăriile care solicită diverse avize de mediu. Își dorește ca Agenția de Protecție a Mediului să aibă o atitudine mai deschisă în relația cu primarii din județ și cu agenții economici pentru a nu se mai lăsa impresia că angajații APM întârzie nejustificat eliberarea anumitor documente.

În ceea ce privește colectivul pe care îl conduce în prezent, Ciprian Simulescu spune că s-a bucurat foarte mult să îi revadă pe angajații de la APM, și că are garanția că toți sunt foarte buni profesioniști care își fac treaba în mod exemplar. Regretul noului director este că în ultima perioadă nu s-au mai organizat cursuri de perfecționare a personalului, și afirmă că aceste cursuri sunt foarte necesare.

În ceea ce privește activitatea Agenției de Protecție a Mediului în perioada aceasta de pandemie, Ciprian Simulescu spune că activitatea cu publicul a fost redusă, dar că cei care au nevoie de diverse documente de mediu le pot solicita și online fără a mai fi nevoie să se deplaseze la sediul Agenției.

    Trimite prin e-mail