vineri, 3 septembrie 2021

Publicat la 9/03/2021 06:52:00 a.m. de Anonim

Nicolae Neagu, ales vicepreședintele Senatului

 Senatorul sibian Nicolae Neagu a devenit vicepreședintele Senatului


"În prima ședință a acestei sesiuni parlamentare am primit cu încredere votul colegilor mei, din cadrul grupului parlamentar PNL din Senatul României, pentru a ocupa funcția de vicepreședinte al acestui for legislativ.

Sigur că, pe lângă responsabilitatea reprezentării acestei instituții și a colegilor senatori, nu voi abandona sub nicio formă susținerea intereselor sibienilor și a tuturor cetățenilor, pentru că îmi doresc în primul rând ca, dezvoltarea și modernizarea României să continue.

Am pornit pe acest drum în urmă cu un an și nu ne vom opri aici. Am convingerea că, și din poziția de vicepreședinte al Senatului, voi onora cu același respect votul cetățenilor care și-au dorit o Românie modernă, educată, o Românie în care fiecare cetățean să-și găsească locul.

Le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată și îmi doresc ca, în această sesiune parlamentară, să adoptăm legile atât de așteptate de români, cum este cea pentru definirea consumatorului vulnerabil.

În prezent sunt la al treilea mandat de senator, în prima sesiune a acestei legislaturi ocupând funcția de vicelider al Grupului Parlamentar PNL și pe cea de vicepreședinte al Comisiei pentru Buget, Finanțe, Activitate Bancară și Piață de Capital. Sunt membru al Grupului Parlamentar de Prietenie cu Israel și membru al Delegației Parlamentului României privind Inițiativa Central – Europeană", a declarat Neagu.

    Trimite prin e-mail