marți, 31 august 2021

Publicat la 8/31/2021 11:27:00 p.m. de

Cantonament la Păltiniș, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Județean

26 de sportivi de la secțiile de șah și tenis de masă ale CSM Mediaș s-au aflat, săptămâna trecută, în cantonament, la Centrul de Agrement pentru Tineret Păltiniș. 


Timp de șase zile, copiii au participat la un program care a combinat sportul, distracția și relaxarea, cu antrenamente, drumeții, concursuri și jocuri. Activitatea a fost organizată cu sprijinul Primăriei municipiului Mediaș și al Consiliului Județean Sibiu.
 
Antrenamente și momente de relaxare
 
„Copiii au parcurs trasee de aventură, zilnic au făcut antrenamente și drumeții, la care au participat toți, de la cel mic de 8 ani, până la cel mai mare de 16 ani. Ideea de competiţie stârneşte dorinţa de a te dezvolta pentru a fi mai bun. Astfel, în ultimele două zile s-au desfășurat competiții sportive între șahiștii și tenismenii clubului. La tenis de masă concursul a fost individual și pe echipe, iar la șah s-au derulat turnee de șah rapid și blitz și pentru a dezvolta creativitatea sportivilor, s-a desfășurat un turneu de klotz. Serile le-au petrecut cu distracție și relaxare, au spus ghicitori, s-au jucat cu cărțile de joc UNO, au mimat, au cântat, au dansat, au participat la seara talentelor și la karaoke. În ultima seara, focul de tabără a fost urmat de o acordare a diplomelor și o petrecere prelungită. Dacă la început au fost nişte străini, din tabără sportivii au plecat ca o familie, cu multe amintiri și trăiri unice. Mulțumim Primăriei municipiului Mediaș și Consiliului Județean Sibiu prin cofinanțarea acordată“, a declarat Rodica Văcar, directorul CSM Mediaș. (A.P.)
    Trimite prin e-mail