vineri, 20 august 2021

Publicat la 8/20/2021 10:33:00 a.m. de

VIDEO: Primăria Mediaș a oferit premiile în cadrul concursului „Împreună facem Mediașul mai frumos!“

„Împreună facem Mediașul mai frumos!“ a ajuns la final. 40 din cele 65 de asociații de proprietari înscrise în concurs au fost premiate, la sediul Primăriei Mediaș. „Le mulțumesc tuturor celor care au participat la acest concurs și care au înțeles că doar împreună, acolo unde locuim, putem să facem în așa fel încât orașul nostru să fie cât mai primitor. Promisiunea mea este aceea că voi susține astfel de acțiuni și-n anii care urmează“, a declarat primarul Gheorghe Roman.
 
„În luna iunie a acestui an am promovat concursul „Împreună facem Mediașul mai frumos“, un concurs care a avut drept scop implicarea cât mai multor asociații de proprietari, pentru amenajarea și înfrumusețarea zonelor verzi din jurul blocurilor. S-au înscris la concurs 65 de asociații de proprietari, iar astăzi (nr - miercuri) am premiat 40 dintre acestea. Le mulțumesc tuturor celor care au participat la acest concurs și care au înțeles că doar împreună, acolo unde locuim, putem să facem în așa fel încât orașul nostru să fie cât mai primitor. Promisiunea mea este aceea că voi susține astfel de acțiuni și-n anii care urmează“, a declarat primarul Gheorghe Roman.
Premiile oferite în acest concurs sunt în valoare de 50.000 lei și constau în motounelte pentru tuns iarba, precum și motounelte și foarfeci pentru toaletarea gardului viu.

 
Primăria Mediaș a organizat acest concurs între asociațiile de proprietari și locatari din municipiu sub genericul „Împreună facem Mediașul mai frumos!“, iar obiectivul declarat a fost acela de a angrena cât mai multe persoane, care să contribuie în zonele în care locuiesc la înfrumusețarea acestora. „Dragi medieșeni, sunt convins că fiecare dintre noi își dorește ca Mediașul să fie un oraș cât mai prosper, mai curat, mai frumos. Cu toții ne mândrim de lucrurile bune care să întâmplă în orașul nostru, motiv pentru care consider că trebuie să ne implicăm și mai mult și să arătăm că suntem o comunitate unită. Astfel, împreună cu Direcția de Administrare a Domeniului Public, am pus bazele unui concurs numit «Împreună facem Mediașul mai frumos!». Acesta se adresează tuturor asociațiilor de locatari și își propune înfrumusețarea spațiului din fața blocului unde fiecare locuiește“, a fost mesajul transmis de primarul Gheorghe Roman, în primăvară, la anunțarea concursului.
 
Concursul a debutat la începutul lunii iunie și a numărat la startul său 65 de asociații de proprietari/locatari din toate cartiere orașului nostru, care timp de trei luni au toaletat și înfrumusețat spațiile verzi din jurul imobilelor. La sfârșitul acestei perioade, un juriu de 7 membri, alcătuit din reprezentanți ai direcțiilor de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Mediaș și membri ai Consiliului Local Mediaș s-au deplasat la fiecare asociație participantă acordând un punctaj pe baza criteriilor de notare stabilite în regulamentul concursului. 
În urma acestei jurizări au fost acordate un număr de 40 de premii constând în motounelte și instrumente profesionale de lucru pentru întreținerea spațiilor verzi și gardului viu.

    Trimite prin e-mail