vineri, 6 august 2021

Publicat la 8/06/2021 08:01:00 a.m. de Anonim

O nouă destinație de pe Aeroportul Cluj-Napoca. Două zboruri pe săptămână spre Billund, DanemarcaCompania aeriană Wizz Air anunță introducerea unei rute noi din Cluj-Napoca către Billund, Danemarca, de la toamnă.

 

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, anunță o nouă rută din Cluj-Napoca către Billund, Danemarca, cu  două zboruri săptămânale în zilele de miercuri și duminică. Primul zbor către Billund va decola pe 31 octombrie. Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

Noua rută către Billund cu plecare de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj vine în completarea rutelor operate deja de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă și Aeroportul Internațional Iași.

Această nouă destinație este unică pentru cultura, natura și ospitalitatea ei. Orașul Billund găzduiește al doilea cel mai mare aeroport din Danemarca și este un punct de atracție pentru divertisment în Europa, oferind atracții pentru toți membrii familiei.

Suntem încântați să anunțăm extinderea rețelei noastre de rute de pe aeroporturile din România către destinații din Danemarca și Spania. Prin aceste noi rute, Wizz Air pune la dispoziția românilor mai multe destinații de vacanță. Oricine se poate bucura de tarife ultra-reduse și poate călători în siguranță către destinațiile favorite de vacanță sau descoperi locuri noi la bordul aeronavelor noastre moderne. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm primii pasageri pe aceste noi rute”, a spus Paulina Gosk, Corporate Communications Manager al Wizz Air.

Programul de operare al zborului

Cluj-Napoca – Billund, în zilele de miercuri și duminică, de la data de 31 octombrie 2021, începând cu 24.99 EUR/ 119 RON

Siguranța, pe primul loc!

Wizz Air își menține poziția din vârful industriei spunând „da zborurilor” și implementând măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a-și proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA din fiecare aeronavă Wizz Air filtrează 99.97% dintre virusurile și bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air respectă reglementările de distanțare fizică, sprijină un mediu ultra-curat la bordul aeronavelor și reduc orice interacțiune sau contact fizic neesențial dintre oameni, astfel încât pasagerii WIZZ să se poată simți încrezători că zboară în siguranță spre destinație.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

Despre Wizz Air

Wizz Air, compania aeriană low-cost cu cea mai rapidă creștere din Europa, operează o flotă de 141 de aeronave Airbus A320 și A321. O echipă de profesioniști în aviație asigură servicii superioare și tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 10,2 de milioane de pasageri în anul financiar F21, care s-a încheiat pe 31 martie 2021. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului" de către Air Transport Awards, cele mai dorite premii internaționale pe care le pot primii profesioniștii sau companiile, dar și „Cea mai sustenabilă companie din industria aviației în 2021” de către World Finance Magazine.

    Trimite prin e-mail