marți, 31 august 2021

Publicat la 8/31/2021 07:15:00 a.m. de

Gaz Metan a ajuns la patru eșecuri consecutive în campionat

Gaz Metan Mediaș a fost învinsă la limită de UTA Arad, scor 1-0, într-o partidă disputată aseară, la Mediaș. Singurul gol al confruntării a fost marcat de formația vizitatoare, în ultimul minut al timpului regulamentar de joc, prin David Miculescu. Alb-negrii au ajuns la patru eșecuri consecutive în campionat și rămân pe penultima poziție a clasamentului Ligii I, cu doar 4 puncte în 7 etape de campionat. Pentru gruparea de pe Târnava Mare, urmează partida de pe teren propriu cu FC Voluntari. Aceasta va avea loc duminică, 12 septembrie, de la ora 18.00.
 

Gaz Metan a avut prima șansă de gol în minutul 20, atunci când Ronaldo Deaconu a executat o lovitură de colț de pe partea stângă, Christian Irobiso a trimis mingea cu capul, dar Idriz Batha a respins mingea din apropierea liniei porții. Imediat, la cealaltă poartă, Filip Dangubic l-a găsit pe Roger la marginea careului de 16 metri, dar acesta a șutat mult peste poartă. După aproximativ o jumătate de oră, Romeo Roberto a șutat de la circa 30 de metri, dar mingea a trecut peste poarta adversă. Cu trei minute înainte de pauză Cornelis Ubbink a primit o minge în marginea careului de 16 metri și a șutat puțin pe lângă poarta lui Octavian Vîlceanu.
 
Gol în ultimul minut
 
La șapte minute de la reluarea jocului, mingea trimisă cu capul de Idriz Batha a trecut peste poarta Gazului. În minutul 67, după o lovitură liberă bătută de Ronaldo Deaconu, Mihai Lixandru a trimis mingea puțin pe lângă poarta arădenilor. În minutul 82, portarul Octavian Vîlceanu a reușit să blocheze lovitura de cap a lui David Miculescu. Peste două minute, la cealaltă poartă, Florin Iacob a blocat șutul de la distanță a lui Nasser Chamed. Oaspeții au dat lovitura în ultimul minut al timpului regulamentar de joc. Liviu Antal a scăpat în partea dreaptă, a centrat în careul de 16 metri, iar David Miculescu a trimis mingea în poartă. 
 
Mai multă concentrare
 
La finalul partidei cu UTA Arad, tehnicianul alb-negrilor a declarat că, în opinia sa, Gaz Metan ar fi meritat un punct. Mihai Teja a mai spus că echipa trebuie să pună mai multe probleme în faza ofensivă pentru a ieși din pasa neagră în care se află. „Din păcate luăm gol, din nou, în minutul 90. Tot timpul am zis: concentrare, atenţie. Cred că meritat era un egal la jocul de astăzi (nr - ieri). Nu avem forţă ofensivă, să ajungem acolo, să putem să înscriem. În afară că e înfrângere, doare şi mai mult că e în ultimul minut. Suntem într-un moment greu când nu ne iese aproape nimic. Trebuie să depășim pasa neagră, trebuie să punem probleme în atac”, a spus Mihai Teja.
 
Rezultate la Liga Elitelor
 
O victorie și două înfrângeri. Acesta este bilanțul echipelor Gazului Metan în partidele disputate la sfârșitul săptămânii trecute în Liga Elitelor. Echipa sub 19 ani a fost învinsă cu scorul de 1-0 de Csikszereda Miercurea Ciuc, iar cea de 17 ani a pierdut cu scorul de 4-2 cu același adversar. Golurile Gazului Metan au fost reușite de Sebastian Maghiar. Singurul succes a venit la sub 16 ani, acolo unde medieșenii au învins U Craiova 1948 cu scorul de 3-1, toate golurile gaziștilor fiind marcate de Edmond Lenghel.
MIHAI TEJA | antrenor
 Am vorbit, am încercat să luăm jucători, am luat ceea ce am putut, dar mai putem completa, să dăm un alt suflu.“

 

    Trimite prin e-mail