vineri, 25 iunie 2021

Publicat la 6/25/2021 10:30:00 a.m. de Anonim

Traversare cu ghinion

O medieșeancă în vârstă de 84 ani a fost lovită pe trecerea de pietoni pe strada Mihai Eminescu.

Accidentul de circulație s-a petrecut duminica trecută după-amiază în municipiul Mediaș. Femeia, angajată în traversarea regulamentară a străzii, a fost lovită de un autoturism condus tot de un medieșean în vârstă de 63 ani.

„O femeie în vârstă de 84 ani, în timp ce traversa regulamentar pe trecerea pentru pietoni, a fost acroșată de un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 63 ani. Ambii sunt medieșeni. Femeia a fost transportată la spital conștientă”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu Sibiu.

A ajuns la Urgență

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD, în municipiul Mediaș, strada Mihai Eminescu, ca urmare a faptului că un autoturism a acroșat un pieton. „Pacienta, aflată în stare de conștiență, a primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind evaluată de către paramedici cu traumatism cranio-cerebral, traumatism la coloana vertebrală și suspiciune de fractură membru superior. Aceasta a fost transportată de urgență la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului din Mediaș”, a transmis Cristina Criveanu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. (Alex PÎNTEA)

    Trimite prin e-mail