luni, 14 iunie 2021

Publicat la 6/14/2021 05:12:00 p.m. de Anonim

Patru noi rute Wizz Air debutează de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” ClujAeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță astăzi lansarea a patru noi destinaţii de vacanţă spre Grecia şi Italia, respectiv Mykonos, Zakynthos, Creta – Chania şi Catania – Sicilia, operate de către compania aeriană Wizz Air, în sezonul de vară 2021.


Dacă în ultimii ani, pasagerii au mai avut ocazia să călătorească spre Creta – Chania şi Zakynthos, prin intermediul zborurilor charter, Mykonos şi Catania – Sicilia reprezintă noutăţi absolute pentru aeroportul clujean.

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj se află printre primele 5 baze ale companiei Wizz Air de pe care se lansează zboruri spre noua destinaţie de vacanţă, Mykonos, operată începând din 11 iunie, cu două frecvențe pe săptămână, în zilele de luni și vineri.

De asemenea, și zborul spre Catania – Sicilia este operat în premieră începând din 12 iunie și reprezintă a șasea destinație din Italia spre care va zbura Wizz Air din Cluj-Napoca, după Milano, Veneția, Roma, Bologna și Bari. Zborul va fi operat în zilele de marți și sâmbătă, respectiv cu două frecvențe pe săptămână.

Cele patru noi zboruri directe sunt disponibile spre vânzare și vor fi operate conform programului din tabelul următor:

Destinația

Debut rută

Zile de operare

Program de operare

 

Mykonos

 

11 iunie 2021

       Luni și

Vineri

CLJ 15:00

JMK 20:45

JMK 16:55

CLJ 22:40

Zakynthos

 

 

 12 iunie 2021

 

Marți și Sâmbătă

CLJ 19:00

ZTH 21:25

ZTH 20:55

CLJ 23:20

Creta-Chania    (CHQ)

 

Sâmbătă

CLJ 07:10

CHQ 09:50

CHQ 09:20

CLJ 12:00

Catania - Sicilia

(CTA)

Marți și Sâmbătă

CLJ 13:40

CTA 15:20

CTA 14:50

CLJ 18:30

        Observație: Orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare/decolare şi poate suferi modificări

Creșterea operațiunilor de zbor desfășurate de către Wizz Air, precum și noutățile pe care acest operator le aduce rețelei de rute disponibile pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, răspunde necesităților de conectivitate ale pasagerilor și oferă opțiuni atractive de călătorie la prețuri accesibile.

Pasagerii Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj au acum posibilitatea de a călători spre aproximativ 35 de destinaţii oferite de către operatorii aerieni, care demonstrează încă o dată opțiunea fermă de a-şi dezvolta bazele operaționale existente la Cluj-Napoca, iar în următoarele două luni se vor mai adăuga spre operare aproximativ 20 de rute, care urmează a fi lansate şi/sau reluate spre operare.

 Mai multe informații şi rezervări pot fi consultate pe site-ul www.wizzair.com.


    Trimite prin e-mail