miercuri, 9 iunie 2021

Publicat la 6/09/2021 06:28:00 p.m. de

„Împreună facem Mediașul mai frumos!“

Au început înscrierile la concursul „Împreună facem Mediașul mai frumos!“. În următoarele două săptămâni, asociațiile de proprietari și locatari din oraș au timp să se înscrie online sau la Centrul de Informare pentru Cetățeni din cadrul primăriei. Concursul organizat de municipalitate are scopul de a îmbunătăți aspectul urbanistic al orașului, iar premiile oferite sunt în valoare de 50.000 lei și constau în motounelte pentru tuns iarba, precum și motounelte și foarfeci pentru toaletarea gardului viu.
 
 
Primăria Mediaș organizează un concurs între asociațiile de proprietari și locatari din municipiu. Acesta se va desfășura sub genericul „Împreună facem Mediașul mai frumos!“, iar obiectivul declarat este de a angrena cât mai multe persoane, care să contribuie în zonele în care locuiesc la înfrumusețarea acestora. 
„Dragi medieșeni, sunt convins că fiecare dintre noi își dorește ca Mediașul să fie un oraș cât mai prosper, mai curat, mai frumos. Cu toții ne mândrim de lucrurile  bune care să întâmplă în orașul nostru, motiv pentru care consider că trebuie să ne implicăm și mai mult și să arătăm că suntem o comunitate unită. Astfel, împreună cu Direcția de Administrare a Domeniului Public, am pus bazele unui concurs numit «Împreună facem Mediașul mai frumos!». Acesta se adresează tuturor asociațiilor de locatari și își propune înfrumusețarea spațiului din fața blocului unde fiecare locuiește“ este mesajul transmis de primarul Gheorghe Roman.
Start la înscrieri
 
Începând de luni, 7 iunie, reprezentanții tuturor asociațiilor de proprietari și locatari de pe raza municipiului Mediaș sunt invitați să se înscrie la concursul „Împreună facem Mediașul mai frumos“. Este vorba despre un proiect inițiat de Primăria municipiului Mediaș, cu scopul de a îmbunătăți aspectul urbanistic al orașului. Înscrierea în concurs se face pe baza unei cereri tip, care poate fi obținută online, accesând site-ul www.primariamedias.ro sau de la ghișeul Centrului de Informare pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Mediaș. Cererea poate fi transmisă la sediul municipalității sau electronic pe adresa de e-mail primaria@primariamedias.ro“, a precizat Anamaria Prodan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaș.
 
Concurs cu premii
 
Premiile oferite în acest concurs sunt în valoare de 50.000 lei și constau în motounelte pentru tuns iarba, precum și motounelte și foarfeci pentru toaletarea gardului viu. 
Regulamentul complet al concursului  „Împreună facem Mediașul mai frumos!“ poate fi consultat atât pe pagina web www.primariamedias.ro, precum și la sediul Centrului de Informare pentru Cetățeni din cadrul Primăriei municipiului Mediaș. Înscrierile la concurs se vor încheia în data de 18 iunie.
 


    Trimite prin e-mail