marți, 6 aprilie 2021

Publicat la 4/06/2021 01:31:00 p.m. de

Pregătiți lopețile, la noapte ninge abundent. Se va depune strat de zăpadă!

Administraţia Naţională de Meteorologie a lansat un avertisment cu cod galben de vreme severă, pentru întreg județul Sibiu!  


Începând din această noapte, de la orele 23 și până mâine după amiază, orele 18, sunt așteptate precipitații predominant sub formă de ninsoare, însoțite de intensificări ale vântului. „Va ninge, local însemnat cantitativ, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50...60 km/h. La altitudini de peste 1500 m, vor fi rafale de peste 80...90 km/h, ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată și vizibilitatea redusă sub 100 m“, se arată în averizarea ANM.
Informarea de vreme rece cuprinde mai multe zone ale țării, precum sudul Banatului, sudul și estul Transilvaniei, zona Carpaților Meridionali și Orientali. Astfel, începând din noaptea de marți spre miercuri (6/7 aprilie), în sud-vestul, centrul și nord-estul ţării, precum și în zonele montane și deluroase, vor predomina precipitațiile sub formă de ninsoare. Se va depune strat de zăpadă. Temporar, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor. Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă în toată țara, cu temperaturi minime preponderent negative.

    Trimite prin e-mail