miercuri, 17 martie 2021

Publicat la 3/17/2021 12:21:00 p.m. de

Copaci căzuți pe DJ 141 Mediaș – Bârghiș și pe DJ 141 A Șeica Mare- Agnita, la intrarea în satul BuiaDrumuri și Poduri SA Sibiu, entitate aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu, informează că din cauza ninsorilor abundente și viscolului pe DJ 141 Mediaș – Bârghiș copacii încărcați cu zăpada au căzut pe carosabil.


Echipele sunt în teren și acționează cu 4 utilaje pentru degajarea carosabilului.
 
Circulația se desfășoară parțial pe un singur sens.
 
Carosabilul este acoperit cu zăpada. Utilajele de deszăpezire acționează cu lamă și material antiderapant.
 
Participanții la trafic trebuie să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se afla utilajele de intervenție si de asemenea recomandăm ca mașinile să fie echipate corespunzător.
 
În perioada activității comandamentului de deszăpezire numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este: 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24).
 
Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene vă comunicăm că atât pe pagina de facebook cât și pe site-ul instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro – butonul “alertă trafic”)”, transmite Drumuri și Poduri SA Sibiu.

Tot în această dimineață, o echipă mixtă formată din angajați ai SC Drumuri și Poduri Șeica Mare și 10 membri ai echipei de intervenție a ISU Șeica Mare, a intervenit pentru înlăturarea arborilor căzuți peste DJ 141 A Șeica Mare- Agnita la intrarea în satul Buia. „Azi dimineata, în data de 17.03.2021, în jurul orei 8:40, în urma condițiilor meteo nefavorabile, echipa de intervenție a ISU Seica Mare (10 persoane care au răspuns solicitarii) împreună cu domnul primar Susa Nicolae, dl. consilier local Dan Cornel si Finica  Ioan, localnic din Buia, precum și angajați ai SC  Drumuri si Poduri Seica Mare, au intervenit la înlăturarea arborilor căzuți peste DJ 141 A Seica Mare- Agnita la intrarea în satul Buia. Operațiunea a fost finalizată cu succes fara alte incidente. Mulțumim tuturor celor implicati!“, a transmis Primăria Șeica Mare.
    Trimite prin e-mail