joi, 25 februarie 2021

Publicat la 2/25/2021 02:52:00 p.m. de Anonim

Vitezoman băut

Un tânăr în vârstă de 23 ani, din comuna Moșna, a fost depistat la volan cu alcoolemie de aproape 2 la mie, în timp ce circula cu o viteză de două ori mai mare decât limita legală admisă în localitate.

Incidentul s-a petrecut duminica trecută, în jurul orei 10.00, atunci când polițiștii Biroului Rutier Mediaș au depistat un conducător auto care circula pe strada Moșnei cu o viteză de 104 km/h, într-o zonă cu limita de viteză maxim admisă de 50 km/h.

„Polițiștii au oprit autoturismul în cauză, constatând că la volan se afla un tânăr în vârstă de 23 de ani, domiciliat în Moșna, care emana un miros puternic de alcool. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,92 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind ulterior însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge. În cauză, au fost întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului“, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu. (A.P.)

    Trimite prin e-mail