luni, 15 februarie 2021

Publicat la 2/15/2021 06:22:00 p.m. de

Vin banii pentru străzile din Centrul Istoric

Undă verde pentru proiectele cu fonduri europene privind reabilitarea / modernizarea străzilor din centrul istoric, precum și reabilitarea / modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 4. 
Gheorghe Roman a semnat astăzi, la sediul Primăriei Mediaș, alături de Simion Crețu, directorul general al Agenției de Dezvoltare Regională Centru, contractul de finanțare privind proiectul „Îmbunătățirea calității vieții populației în orașele mici și mijlocii din România“. 

Primarul Gheorghe Roman a declarat că munca din ultimii 4 ani în ceea ce privește efortul echipei sale de atragere a fondurilor europene se concretizează, iată, prin astfel de proiecte care intră la finanțare. 
Încă de la preluarea primului mandat, în anul 2016, am fost conștient de faptul că pentru a dezvolta și moderniza Mediașul este nevoie să atragem cât mai multe fonduri extrabugetare - fonduri europene și fonduri guvernamentale. 
După o muncă în echipă de aproximativ 4 ani,  încep să se vadă rezultatele.
După ce am semnat contracte pe fonduri europene pentru modernizarea rețelelor de apă și canalizare de aproximativ 120 milioane Euro, a transportului public de aproximativ 11 milioane Euro, de digitalizare a serviciilor din primărie de peste 1 milion Euro, astăzi, semnăm un proiect extrem de important pentru modernizarea zonei centrale a orașului și a Școlii Gimnaziale nr. 4. 
Le mulțumesc domnului directorul general al Agenției de Dezvoltare Regională Centru, dl. Simion Crețu și directorilor din cadrul autorității publice locale și ai instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Local pentru întreg sprijinul acordat.“, a declarat primarul Gheorghe Roman.

La eveniment au participat directorul general al Agenției de Dezvoltare Regională Centru, dl. Simion Crețu, primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman, viceprimarul municipiului, directori din cadrul autorității publice locale și ai instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Local.

    Trimite prin e-mail