luni, 15 februarie 2021

Publicat la 2/15/2021 02:29:00 p.m. de Anonim

Schimbări la conducerea Romgaz


Compania Romgaz Mediaș are un nou administrator, după ce Aristotel Jude a renunțat la această funcție și a preluat interimar postul de director general.

"Consiliul de Administrație al SNGN Romgaz SA, întrunit în ședința din data de 12 februarie 2021, prin Hotărârea nr. 10/12.02.2021, a luat act de demisia domnului Aristotel Marius Jude din funcția de președinte al Consiliului de Administrație. Până la următoarea ședință a Consiliului de Administrație, domnul Bogdan Nicolae Simescu va exercita atribuțiile de președinte al Consiliului de Administrație. În aceeași ședință, Consiliul de Administrație al S.N.G.N. Romgaz S.A., prin Hotărârea nr. 11/12.02.2021, a numit pe domnul Aristotel Marius Jude în funcția de director general al S.N.G.N. Romgaz S.A., începând cu data de 13 februarie 2021, pentru un mandat provizoriu de 2 luni", informează compania.

Inginerul Bogdan Simescu activează în cadrul Romgaz din anul 2005, iar din decembrie 2019 și până în prezent a coordonat echipa proiectului Neptun Deep, considerat cel mai mare proiect energetic al României la această dată, responsabilitatea sa principală fiind întocmirea documentației tehnico-economice, conform CV-ului său publicat pe pagina de internet oficială a producătorului de gaze naturale.


Schimbările de la vârful SNGN Romgaz vin în contextul în care Daniel Pena și-a ar fi dat demisia din funcția de director general în cadrul unei ședințe a Consiliului de Administrație al Romgaz care a avut loc vineri, 12 februarie, potrivit unor surse citate de economica.net. În această ședință urma să fie discutată prelungirea cu o lună a mandatului său de director general interimar, care avea să expire pe 13 februarie, dar și trecerea unor atribuții ale directorului general către Consiliul de Administrație.

    Trimite prin e-mail