joi, 11 februarie 2021

Publicat la 2/11/2021 09:09:00 a.m. de Anonim

Pieton lovit pe trecere



Marți seara s-a petrecut un accident de circulație în cartierul Gura-Câmpului din municipiul Mediaș. 

Pe strada Govora, în zona intersecției cu străzile Titus Andronic și 1 Decembrie, un conducător auto în vârstă de 41 ani, din Mediaș, nu a acordat prioritate unui pieton angajat în traversarea regulamentară a străzii și l-a acroșat pe acesta. „În municipiul Mediaș, pe strada Govora, intersecție cu 1 Decembrie și Titus Andronic, șoferul unui autoturism, în vârstă de 41 ani, localnic, nu acordă prioritate și acroșează un pieton care traversa regulamentar pe trecerea pentru pietoni. Pietonul, un bărbat în vârstă de 50-60 de ani, a fost transportat conștient la spital“, a anunțat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Salvat de SMURD

La locul accidentului a intervenit un echipaj SMURD din cadrul Secției Mediaș a ISU Sibiu. Acesta i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului și l-a transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Mediaș.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD în municipiul Mediaș, în zona străzii Govora, pentru acordarea asistenței medicale unui pieton acroșat de un autoturism. La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale unui bărbat de circa 50 de ani, care a fost transportat la CPU Mediaș, conștient, cu suspiciune de fractură coloană”, a precizat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Sibiu. (Alex PÎNTEA)

    Trimite prin e-mail