vineri, 5 februarie 2021

Publicat la 2/05/2021 11:31:00 a.m. de

Negocieri pentru șefia Prefecturii Sibiu

Liberalii păstrează funcţia de prefect al judeţului Sibiu, iar cei de la USR PLUS urmează să desemneze persoana care va fi subprefect, au declarat lideri locali ai acestor partide. 

Întrebată dacă prefectul de Sibiu va fi în continuare un liberal, președintele PNL Sibiu, ministrul Raluca Turcan, a confirmat acest lucru. La rândul său, liderul PLUS Sibiu, Ruxandra Cibu Deaconu, a precizat că subprefectul va fi un membru din Alianţa USR PLUS. „În urma discuţiilor din cadrul şedinţei Birourilor Judeţene reunite se va căuta în interiorul alianţei candidatul cel mai potrivit pentru aceasta numire“, a explicat Ruxandra Cibu Deaconu, la solicitarea Agerpres. 

În prezent, prefectul judeţului Sibiu este Mircea Dorin Creţu, fost membru PNL. Cel mai probabil, acesta își va păstra funcția, însă rămâne de văzut cine va lua locul subprefectului Sanda-Ligia Muntean, susținută de PNL. Până anul trecut, când a fost numită subprefect, Muntean a lucrat în Primăria Mediaș, în calitate de consilier juridic, apoi șef al Serviciului Patrimoniu și ulterior, din 2011, ca director executiv al Direcției Administrație Publică Locală. (A. L.)

    Trimite prin e-mail