marți, 26 ianuarie 2021

Publicat la 1/26/2021 05:32:00 p.m. de Anonim

Accident grav la Dârlos

La sfârșitul săptămânii trecute s-a petrecut un accident de circulație soldat cu doi răniți la Dârlos.


În noaptea de sâmbătă spre duminică, un autoturism condus de un medieșean în vârstă de 22 ani a derapat, a lovit colțul unui imobil și o mașină staționată. În urma accidentului, șoferul și un pasager au fost răniți.

„Din primele date, se pare că un bărbat în vârstă de 22 ani, din Mediaș, ar fi pierdut controlul asupra mașinii, ar fi derapat și ieșit în afara părții carosabile, lovind colțul unui imobil și o mașină staționată. Șoferul și un pasager din autoturism au fost răniți. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Un echipaj de pompieri militari și un echipaj SMURD din cadrul Secției Mediaș a ISU Sibiu au intervenit la Dârlos. Cele două persoane implicate în accident au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la Spitalul Mediaș. „ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de pompieri militari și un echipaj SMURD din cadrul Secției Mediaș în localitatea Dârlos, unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și a lovit un alt autoturism parcat. În urma accidentului s-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate care au fost transportate la CPU Mediaș, conștiente, cu dureri lombare și diverse traumatisme. Echipajul de pompieri a asigurat măsurile de prevenire și apărare împotriva incendiilor la locul intervenției din cauza unor scurgeri de combustibil pe carosabil ca urmare a impactului”, a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Sibiu. (A.P.)

    Trimite prin e-mail