marți, 26 ianuarie 2021

Publicat la 1/26/2021 05:47:00 p.m. de Anonim

Accident cu trei răniți

 


Sâmbăta trecută, la intrarea în municipiul Mediaș dinspre Sibiu s-a produs un accident de circulație soldat cu trei răniți.

Accidentul a fost provocat de un conducător auto în vârstă de 20 ani, din Timișoara, care a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism la volanul căruia se afla un medieșean de 31 ani.

„Un bărbat de 20 ani, din Timișoara, în timp ce se deplasa spre Sibiu, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Mediaș, de către un bărbat de 31 de ani, din Mediaș. Ambii șoferi au fost răniți, precum și o pasageră de 27 ani, din mașina condusă spre Mediaș. Polițiștii rutieri continuă cercetările”, a anunțat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. SAJ Sibiu a trimis de la Mediaș două ambulanțe de tip B care au preluat cele trei persoane rănite și le-au transportat la Spitalul Municipal Mediaș. „Echipajele medicale sosite la fața locului au acordat asistență medicală la trei victime, un tânăr de 20 ani, un bărbat de 31 ani și o femeie de 27 ani. Victimele au prezentat politraumatisme prin accident rutier cu afectarea membrelor inferioare, superioare, torace și bazin. Toate persoanele accidentate au fost transportate la CPU Mediaș în stare stabilă”, menționează Crinu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu. (A.P.)

 

    Trimite prin e-mail