marți, 8 decembrie 2020

Publicat la 12/08/2020 08:56:00 a.m. de

Christine Thellmann: „Susținerea și încrederea medieșenilor mă onorează, dar mă și responsabilizează“


Cum era de așteptat, Partidul Național Liberal a câștigat categoric alegerile parlamentare în județul Sibiu. Speranțele medieșenilor se leagă acum de Christine Thellmann, care va reprezenta interesele locuitorilor din zona de nord a județului în Camera Deputaților.

Mesaj de mulțumire

Actualul viceprimar a candidat de pe poziția a 2-a pe lista PNL și are asigurat un loc în Parlament. Le-a mulțumit cetățenilor care au participat la vot și mai ales celor care au susținut-o la urne și în cadrul echipei liberale. „Le mulțumesc celor care au decis să participe la vot, și în mod special medieșenilor care au votat listele echipei Partidul Naţional Liberal. Susținerea și încrederea medieșenilor mă onorează, dar mă și responsabilizează. Mulțumesc d-lui primar Roman Gheorghe și colegilor din cadrul partidului, pentru susținere și implicare. Împreună am reușit să construim acest rezultat cu multă muncă și seriozitate“, a declarat Thellmann.

Pentru continuitate

Un mesaj de mulțumire adresat medieșenilor pentru susținerea de care s-a bucurat PNL și la aceste alegeri a fost lansat și de primarul Gheorghe Roman. 
Dragi medieșeni, vă mulțumesc tuturor celor care ați participat la alegerile parlamentare de duminică 6 decembrie și ați votat listele PNL pentru Camera Deputaților și pentru Senat. Am convingerea că se va forma un guvern cu un premier liberal care va susține în continuare proiectele Mediașului. Vă doresc multă sănătate tuturor!“, a postat pe pagina sa de socializare primarul Gheorghe Roman.


„Premier de sacrificiu“

Thellmann a luat poziție în cazul demisiei premierului Ludovic Orban. „Nu există în istoria noastră recentă din ultimii 30 de ani un premier care să-și fi depus mandatul pentru a ajuta țara! Dl. Ludovic Orban a fost un premier de sacrificiu, într-un moment foarte greu pentru țară, pe un teren politic foarte instabil, sabotat și mai mult de PSD și aliații săi care, în loc să-și ajute Guvernul în plină pandemie, i-a creat greutăți și mai mari. Gestul lui Ludovic Orban arată că își asumă rezultatul de la alegeri, deblochează și relația cu USR-PLUS, care nu-și dorea un viitor Guvern comun condus de actualul prim-ministru“, arată Thellmann.

    Trimite prin e-mail