miercuri, 18 noiembrie 2020

Publicat la 11/18/2020 11:53:00 a.m. de Anonim

Blue Air va relua zborurile internaționale de pe Aeroportul Cluj în primăvara anului 2021

 

Compania Blue Air anunță reluarea zborurilor internaționale de la Cluj-Napoca de la 1 martie, mai devreme cu o lună decât a fost prevăzută inițial.

Zborurile internaționale operate de Blue Air de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj vor fi reluate mai devreme decât era anunțat inițial. Blue Air devansează cu o lună reluarea zborurilor internaționale de la Cluj-Napoca, prevazută inițial pentru sfarșitul lunii martie, pentru a răspunde cererii în creștere înregistrate.

Astfel, începând cu 1 martie 2021, Blue Air va introduce 13 rute noi care vor conecta Clujul cu destinații-cheie din Europa. Blue Air va opera zboruri directe către 13 destinații-cheie din Europa de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj Napoca.

Ce rute vor fi operate din primăvara lui 2021?

Noile destinații care vor fi operate de la Cluj sunt: Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma și Stuttgart.

Totodată, Blue Air anunță că toate zborurile cu destinația Londra vor avea ca aeroport de destinație London Heathrow, iar toate zborurile cu destinația Paris vor avea ca aeroport de destinație Charles de Gaulle.

Noul program de zboruri regulate de pe Aeroportul din Cluj va optimiza oferta de călătorie a românilor din regiunea Cluj, oferindu-le conexiuni eficiente cu destinații europene de interes major atât pentru segmentul de leisure cât și pentru business, transmit reprezentanții companiei.

    Trimite prin e-mail