vineri, 30 octombrie 2020

Publicat la 10/30/2020 11:01:00 a.m. de

Schimbarea la față a Consiliului Local

Consiliul Local Mediaș se întrunește în ultima ședință în actuala formulă. Astăzi după-amiază, de la ora 16.00, este programată ședința ordinară aferentă lunii octombrie. Pe ordinea de zi sunt înscrise până în prezent un număr de 19 proiecte de hotărâre.

Proiecte sociale

Printre cele mai importante se numără un proiect de hotărâre privind aprobarea execuţiei bugetare a municipiului Mediaş pe trimestrul III al anului 2020, un proiect de hotărâre privind aprobarea achiziționării unor servicii de audit extern și un proiect de hotărâre privind repartizarea unor locuințe pentru tineri construite prin ANL în regim de închiriere. Tot în cadrul ședinței de vineri după-amiaza va fi dezbătut un proiect de hotărâre privind darea în administrare Direcției de Administrare a Domeniului Public Mediaș, a imobilului situat administrativ în Mediaș, Aleea Comandor Dimitrie Moraru numărul 2,  proiectul de hotărâre privind aprobarea listei persoanelor vârstnice cu domiciliul în Mediaş şi satul aparţinător Ighişu Nou care au împlinit sau vor împlini 80 de ani de viață în perioada 1 iulie - 31 decembrie 2020 și proiectul de hotărâre privind completarea hotărârii privind aprobarea listei cu persoanele căsătorite care formează familii cu domiciliul în Mediaş şi satul aparţinător Ighişu Nou, care au împlinit sau vor împlini 50 de ani de căsătorie în anul 2020.

Ședință de constituire

De la începutul săptămânii viitoare, municipiul Mediaș va avea un nou legislativ local. Instituția Prefectului Sibiu a stabilit datele de desfășurare a ședințelor de constituire a Consiliilor Locale în unitățile administrativ teritoriale ale județului. Astfel în municipiul Mediaș, aceasta este programată luni, 2 noiembrie. În aceeași zi este programată și ceremonia de învestire a primarului municipiului. Gheorghe Roman își va începe oficial activitatea în cel de-al doilea mandat în fruntea administrației publice locale, după victoria categorică obținută la alegerile locale care au avut loc în data de 27 septembrie.

    Trimite prin e-mail