joi, 29 octombrie 2020

Publicat la 10/29/2020 10:18:00 a.m. de

Marius Grecu a depus jurământul pentru a patra oară

Consiliul Local al comunei Axente Sever a avut şedinţa de constituire joi, 28 octombrie, în prezența prefectului Mircea Creţu şi a preşedintelui Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean.

11 consilieri locali validaţi de către Judecătoria Mediaş şi primarul reales Marius Grecu au depus jurămintele. Doi dintre consilierii locali vor depune jurământul într-o şedinţă ulterioară, aceştia aflându-se pe listele de supleanţi din partea PNL, respectiv ALDE.

Reales cu 80 la sută

Liberalul Marius Grecu se află la al patrulea mandat şi a obţinut la alegerile locale din 27 septembrie aproape 80 la sută dintre sufragii. PNL are majoritatea și în Consiliul Local, forul fiind compus în noua legislatură din nouă aleși din partea Partidului Naţional Liberal, trei din partea Partidului Social Democrat şi unul de la Alianţa Liberalilor şi Democraţilor.


Colaborare în interesul comunității

Din câte știu, sunt singurul primar care a obținut patru mandate la Axente Sever. Asta mă onorează, dar, în același timp, mă și obligă, pentru că lumea a avut încredere în mine, în echipa mea. Am luat un scor electoral de aproape 80 la sută, eu zic că este mult la al patrulea mandat. Asta înseamnă că lumea a apreciat eforturile și faptele pe care le-am făcut și viziunea noastră de dezvoltare a localității. Mulțumesc locuitorilor din Axente Sever, Agârbiciu și Șoala pentru voturile pe care mi le-au dat și încrederea pe care o au în mine! În anul pe care îl închidem acum, care este un an greu - vorbesc și din punct de vedere al pandemiei, vedeți că depunem jurământul într-un cerc mai restrâns și în condiții mai speciale -, am avut cea mai mare investiție a localității: drumul Șoalei. Mă bucur de buna colaborare pe care o avem cu Consiliul Județean prin doamna președintă Daniela Cîmpean, cu Instituția Prefectului și, nu în ultimul rând, cu doamna Raluca Turcan, vicepremierul României, care ne-a ajutat, este un bun prieten al comunei noastre. Mulțumesc și colectivului nostru, al Primăriei, care m-a ajutat la îndeplinirea acestor realizări. Avem aici o echipă bună, care știe ce are de făcut. Proiectele pe care le-am adus s-au votat în unanimitate, nu s-a ținut cont de culoare politică, este un mare lucru. Culoarea politică a rămas la ușă, aici suntem în sprijinul cetățenilor și trebuie să realizăm problemele pentru care ei ne-au ales“, a spus Marius Grecu.

    Trimite prin e-mail