miercuri, 21 octombrie 2020

Publicat la 10/21/2020 05:55:00 p.m. de

Candidați cu acte în regulă

Christine Thellmann s-a aflat azi la Sibiu, alături de vicepremierul Raluca Turcan, președintele CJ Daniela Cîmpean și candidații PNL din județ la alegerile parlamentare. Liberalii au depus listele de candidați la Biroul Electoral Județean.

La ieșire, viceprim-ministrul României Raluca Turcan a susținut o conferință de presă alături de Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean, și candidații PNL Sibiu la alegerile parlamentare. Viceprim-ministrul României a declarat că PNL are două preocupări principale în momentul de față: pe de o parte, dezvoltarea Sibiului printr-un parteneriat coerent cu administrația locală, iar pe de altă parte, menținerea încrederii pe care populația o are în Partidul Național Liberal.

Viitorii noștri parlamentari știu că proiectele asumate de județul Sibiu, de președinta Daniela Cîmpean, sunt de un asemenea nivel încât parteneriatul cu autoritățile naționale este esențial”, a declarat Raluca Turcan. Potrivit acesteia, PNL a demonstrat deja această viziune, prin exemple concrete precum proiectele noului Spital Județean, al Centurii Ocolitoare Sibiu Sud sau Centurii Ocolitoare Mediaș – pentru a căror finalizare este nevoie de un Guvern responsabil, asigurat de o majoritate parlamentară pe măsură. Raluca Turcan afirmă că toți candidații PNL la alegerile parlamentare își asumă acest lucru și susținerea legislativă a proiectelor autorităților locale.

Pentru a susține încrederea pe care populația a acordat-o PNL Sibiu la ultimele alegeri, vicepremierul declară că echipa liberală propusă pentru Parlament își asumă responsabilitatea de a nu mai permite derapajele politice la care românii au asistat în ultimii ani: „O parte dintre colegii pe care-i vedeți lângă mine au fost în prima linie a luptei împotriva ciopârțirii legilor justiției, în prima linie împotriva abuzurilor. Ceilalți colegi au fost în stradă, alături de sibieni și știu că ar face oricând același lucru dacă ar fi necesar” a spus Raluca Turcan.


Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, a afirmat că românii se află în fața unui moment important și în fața provocării de a alege între două căi: cea a dezvoltării și a prosperității, pe o parte, și cea a stagnării, pe de altă parte.Trebuie să ne asigurăm că în Parlament vor fi aleși oameni care au aceleași gânduri cu ale românilor, oameni care știu ce au de făcut și care vor face legi pentru români, nu împotriva lor. Lista candidaților PNL Sibiu asigură acest lucru. Sunt oameni care au dovedit că merită și că pot, prin experiența profesională și prin simțul civic – o echipă care va reuși să facă din Parlamentul României un partener serios pentru Președinte, Guvern, autorități locale”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

„Sibiul este cel mai bun partener al Președintelui Klaus Iohannis și de aici, de la Sibiu, spunem tuturor că 6 decembrie este șansa ca România să aibă în continuare un Guvern în slujba intereselor naționale și nu în slujba unor partide. 6 decembrie este șansa ca șantierele de autostrăzi deblocate să continue, ca economia să funcționeze, ca lupta împotriva pandemiei să se poarte cu responsabilitate și șansa ca Justiția română să fie independentă” a conchis vicepremierul Raluca Turcan.

    Trimite prin e-mail