luni, 17 august 2020

Publicat la 8/17/2020 10:47:00 a.m. de Anonim

Compania aeriană Turkish Airlines reia zborurile spre hub-ul internațional din Istanbul – de pe Aeroportul Internaţional Cluj


Procesul de reluare a zborurilor de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, continuă în luna august, prin decizia companiei aeriene Turkish Airlines de a relua zborurile sale regulate pe ruta Istanbul – Cluj-Napoca – Istanbul.

Din 16 august, după o întrerupere de aproape 22 de săptămâni, determinată de împrejurările răspândirii pandemiei SARS CoV2 (Covid-19), zborurile spre capitala economică a Turciei vor fi reluate.

Primele zboruri ale companiei aeriene Turkish Airlines au debutat la 1 septembrie 2016, cu o frecvență de 4 zboruri / săptămână, iar ulterior, operatorul aerian a decis mărirea capacității de zbor de la 4 la 7 frecvențe/săptămână, ca urmare a potențialului ridicat al ariei de acoperire aferentă Aeroportului Internațional Cluj.

Zborurile spre destinația Istanbul, vor fi operate în luna august cu o regularitate de 2 frecvențe/săptămână, urmând ca numărul de frecvențe să crească gradual în perioada următoare.

Orarul zborurilor propuse de către compania aeriană este după cum urmează:

RutaZile de operareOră plecareOră sosire
AUGUST – 2 zboruri/săptămână 
Cluj-Napoca – Istanbuljoi21:2023:10
duminică09:4011:30
Istanbul – Cluj-Napocajoi18:5020:30
duminică07:1508:50

 Pentru mai multe detalii şi rezervări accesați www.turkishailines.com

De pe Aeroportul Istanbul sunt în prezent asigurate numeroase conexiuni, de care pasagerii pot beneficia, către destinații din Europa, America, Orientul Mijlociu și Asia.

Alper Atalay, manager vânzări la Turkish Airlines, a declarat „Din 16 august, ne întoarcem încântați pe cerul Clujului. Ne bucurăm să le oferim pasagerilor noștri călătorii în siguranță, pentru un număr mai mare de zboruri interne și internaționale din Turcia. Obiectivul nostru este să respectăm toate normele de distanțare și igienă necesare pentru a le asigura pasagerilor noștri o călătorie sigură. Turkish Airlines asigură pasagerilor opțiuni de preschimbare a biletelor, pentru a putea face modificări în programul lor de călătorie. Mulțumim celor care aleg serviciile Turkish Airlines și le dorim călătorie plăcută!”

 

Viorel Federiga, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, a transmis următoarele: „Reluarea zborurilor companiei aeriene Turkish Airlines, este un prilej de bucurie pentru Aeroportul Internaţional Cluj și un nou pas pentru reducerea impactului negativ asupra traficului aerian, resimțit ca urmare a pandemiei SARS CoV2 (Covid-19).”

Directorul general al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a precizat la rândul său: „Salutăm decizia companiei aeriene Turkish Airlines privind reluarea zborurilor pe ruta Cluj-Istanbul. Ne bucurăm de faptul că pasagerii aeroportului vor putea beneficia din nou, de multiplele posibilități de conexiune oferite de unul dintre cele mai mari hub-uri aviatice internaționale, respectiv Istanbul New Airport.”

Având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19, pasagerii sunt rugați ca la sosire în aeroport să respecte toate măsurile de distanțare socială, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar. 

    Trimite prin e-mail