marți, 21 iulie 2020

Publicat la 7/21/2020 08:25:00 p.m. de Anonim

Nicolae Neagu: România a obținut o sumă impresionantă în vederea susținerii proiectelor europene pentru relansarea si revigorarea economică

După îndelungate negocieri, liderii europeni au aprobat astăzi planul și bugetul pentru relansarea Europei.

Această zi istorică pentru Europa înseamnă o zi istorică și pentru România, iar eforturile de negociere ale președintelui Klaus Iohannis au însemnat un real succes pentru România care a obținut o sumă impresionantă în vederea susținerii proiectelor europene pentru relansarea si revigorarea economică, este de părere deputatul sibian Nicolae Neagu.

Klaus Iohannis declara la finalul reuniunii Consiliului European: „După discuţii foarte complicate, după negocieri foarte complicate, după patru zile şi patru nopţi de negociere, am obținut pentru România o sumă impresionantă – 79,9 miliarde de euro pentru proiectele europene, negocieri care ne permit acum să trecem la etapa următoare. Vom folosi această sumă de 80 de miliarde pentru a reface infrastructura în România, pentru a construi spitale, școli, pentru a moderniza marile sisteme publice. Este, de asemenea, foarte important de ştiut că o parte semnificativă din acești bani vor fi folosiţi pentru relansare, pentru revigorare economică”.

„Suma impresionantă obținută de țara noastră, 79,9 miliarde de euro, este baza relansării economice și platforma de reclădire a României! Guvernul României va folosi acești bani pentru implementarea proiectelor privind infrastructura de transport, construcția de noi spitale, pentru modernizarea agriculturii și modernizarea sistemului educațional”, susține parlamentarul liberal.

    Trimite prin e-mail