marți, 2 iunie 2020

Publicat la 6/02/2020 04:36:00 p.m. de

Mediașul dă din nou lovitura

Bani pentru proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din zona de nord și est a județului Sibiu. Mâine vin la Mediaș, pentru semnarea contractului, Raluca Turcan, viceprim-ministrul României, împreună cu Ioan Marcel Boloș, Ministrul Fondurilor Europene. 

Un nou succes pentru municipiul Mediaș și localitățile din zonă, care beneficiază de fonduri europene pentru continuarea investițiilor în dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Sibiu, regiunea nord și est.

„Viceprim-ministrul României, dna. Raluca Turcan, împreună cu Ministrul Fondurilor Europene, Dl. Ioan Marcel Boloș, vor fi prezenți miercuri, 03 iunie 2020, la Primăria Municipiului Mediaș, unde va avea loc semnarea contractului de finanțare a  Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Sibiu, regiunea nord și est, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).
La ora 13:30 vor susține declarații de presă, la Primăria Municipiului Mediaș“, informează  departamentul de comunicare PNL Sibiu.

    Trimite prin e-mail