joi, 14 mai 2020

Publicat la 5/14/2020 10:08:00 a.m. de

Școli luate cu asalt de muncitori


Primăria Mediaș derulează o serie de lucrări de reparații, dar și de investiții, la mai multe unități de învățământ din oraș. Acestea sunt în plină desfășurare, în condițiile în care elevii sunt în continuare în vacanță forțată.


Astfel, la Gimnaziul Cireșarii se reabilitează scările de acces, se pavează platoul curții și se amenajează zona verde și aleile de acces. Amenajări exterioare sunt în curs și la Liceul „Axente Sever“, în timp ce la Școala Gimnazială „Hermann Oberth“ se lucrează la interioare, se reamenajează unele săli de clasă și grupurile sanitare. O serie de lucrări vor demara și la SNG.

„Pe lângă lucrările importante de infrastructură pe care le realizăm în oraș chiar și în această perioadă, o atenție deosebită o îndreptăm și spre instituțiile de învățământ din Mediaș. Astfel, putem spune că am profitat de această vacanță prelungită, dar nedorită, a elevilor și a cadrelor didactice și am început să derulăm atât lucrări de reparații cât și de investiții la instituțiile de învățământ din oraș. Sper ca, atunci când elevii revin pe băncile școlii, să se bucure de lucrările pe care municipalitatea le-a derulat”, a declarat primarul Gheorghe Roman. 

    Trimite prin e-mail