marți, 19 mai 2020

Publicat la 5/19/2020 05:40:00 p.m. de

Șantiere deschise în apropierea Primăriei Mediaș


Lucrările de modernizare a arterelor din zona sediului Primăriei Mediaș continuă în ritm susținut. Sunt deschise șantiere pe străzile Michael Weiss, I.C. Brătianu și Virgil Madgearu. Primarul Gheorghe Roman a verificat, azi, stadiul lucrărilor.



Fără a face promisiuni privind finalizarea la termen a investiției, a dat asigurări că proiectul va fi cu siguranță încheiat și va aduce un plus de confort locuitorilor din zonă și nu numai. „Nu pot să vorbesc în acest moment de un termen de finalizare a acestei investiții, dar așa cum în cartierul Moșnei, în Vasia, în Vitrometan, în Gura Câmpului am dus la bun sfârșit proiecte importante, cu siguranță și proiectul pe care l-am gândit pentru această zonă centrală a orașului va fi dus la bun sfârșit. Eu îi îndemn pe medieșeni, în perioada următoare, să evite această zonă, pentru că se lucrează și sigur că nemulțumirile o să fie extrem de mari“, a declarat, pentru Nova TV, primarul Gheorghe Roman.


Investiție din bugetul local

Investiția în modernizarea celor 3 străzi din zona centrală a orașului se ridică la aproximativ 6,9 milioane de lei, bani alocați din bugetul local. Au loc lucrări de modernizare a rețelelor de apă, a rețelelor de canalizare menajeră și pluvială acolo unde este cazul, apoi sistemul rutier și trotuarele. „În urmă cu aproximativ 2 ani de zile, am finalizat un proiect de importanță în cartierul Tocile și după cum se poate observa continuăm cu cele 3 străzi din apropierea Primăriei Municipiului Mediaș, Michael Weiss, I.C. Brătianu și Virgil Madgearu. În această zonă efectuăm lucrări extrem de costisitoare și în același timp lucrări care produc un disconfort mare. Lucrările pe care le efectuăm sunt cele de modernizare a rețelelor de apă și acolo unde este cazul a rețelelor de canalizare menajeră și pluvială“, a arătat primarul Gheorghe Roman.

    Trimite prin e-mail