joi, 14 mai 2020

Publicat la 5/14/2020 03:05:00 p.m. de

Meditur revine de mâine la programul normal

Primarul Gheorghe Roman a anunțat astăzi că, odată cu încetarea stării de urgență, transportul în comun din Mediaș va intra în normalitate. Totodată, în orele de vârf, vor fi trimise pe trasee mai multe mijloace de transport în comun, pentru a preveni aglomerația.  


„Începând de mâine, transportul în comun din Mediaș va intra în normalitate, încercăm în același timp să suplimentăm mijloacele de transport în comun la orele de maximă circulație. Le recomand medieșenilor să păstreze distanța socială și în același timp să poarte mască și să respecte toate regulile de igienă pe care le cunoaștem“, a arătat primarul Gheorghe Roman, într-o conferință de presă.  
Îndemn la prudență


Tot astăzi, la mai puțin de o zi până la ridicarea stării de urgență, primarul municipiului Mediaș a ținut să lanseze un nou îndemn către cetățeni de a respecta recomandările venite din partea ministerului Sănătății.
„La noapte încetează starea de urgență, astfel că, în mare parte, și activitățile vor reveni la normal. Vreau să fac cunoscut faptul că toate măsurile care au fost luate de către administrația centrală, și pe care noi le-am implementat la nivel local, au fost măsuri extrem de benefice pentru noi toți. Vreau pe această cale să îi îndemn pe medieșeni să respecte totuși toate recomandările care vin în principal din zona ministerului Sănătății. Nu aș vrea să credem că situația delicată a trecut, dimpotrivă trebuie să fim conştienţi de faptul că noi toți trebuie să ne protejăm”, a declarat Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.
Campanie de dezinfecție și dezinsecție

În altă ordine de idei, primarul Gheorghe Roman a anunțat începerea unei noi etape de dezinfecție a unităților de învățământ și în același timp un program amplu de dezinsecție, pentru combaterea insectelor.
„Încă de la începutul stării de urgență, împreună cu colegii mei din administrația publică locală am luat măsuri de dezinfecție atât în zonele publice cât și în incinta unităților de învățământ din oraș. Vreau să se știe că în această săptămână am început o nouă etapă de dezinfecție a unităților de învățământ și în același timp un program amplu de dezinsecție, prin care încercăm să înlăturăm căpușele și alte insecte care sunt extrem de dăunătoare în această perioadă. Apreciez că începând de săptămâna viitoare, vom interveni și în alte locuri, și aici mă refer la parcuri și la zonele verzi din oraș“, a menționat primarul Gheorghe Roman.

    Trimite prin e-mail