joi, 21 mai 2020

Publicat la 5/21/2020 03:08:00 p.m. de

În efectiv complet. S-au alăturat lotului Droppa și de Moura

Gaz Metan Mediaș se antrenează în efectiv complet, după ce Lukas Droppa, proaspăt tătic, întors din Cehia și Gabriel de Moura, din Portogalia, au trecut testul COVID-19.

sursa foto: facebook Gaz Metan Mediaș
„Lukas Droppa și Gabriel de Moura au ieșit marți din izolare și au făcut testul pentru COVID-19. Rezultatele au venit în cursul zilei de astăzi, ambele fiind negative. În aceste condiții, cei doi jucători se vor alătura colegilor la antrenamente.“, a anunțat, astăzi, reprezentanții clubului.
Echipa noastră a începtul antrenamentele de luni, imediat după ce jucătorii au primit rezultatele testelor pentru Covid-19. Gaziștii sunt cantonați la hotelul de la stadion și fac pregătire după un program special, fiind împărțiți în serii de câte patru, supravegheați de antrenori și de medic, cu respectarea protocolului medical aprobat de către Comitetul de urgență al Federației Române de Fotbal.

Potrivit Gazetei Sporturilor „pentru moment, de pregătire se ocupă staff-ul lui Edi (n.r. Iordănescu), iar într-o săptămână, maximum două, se va lămuri situația exactă, dacă antrenorului va prelungi acordul cu Mediașul. Contractul lui Iordănescu expiră pe 30 iunie”.
De echipă se ocupă direct Alexandru Radu, Ioan Stelescu și Lucian Boroncoi, secunzii și oamenii de încredere ai lui Edward, Bogdan Pârvu, antrenorul cu portarii, și Marius Francisc Bogdan, analist.

    Trimite prin e-mail