vineri, 22 mai 2020

Publicat la 5/22/2020 09:54:00 a.m. de

Edi Iordănescu nu vrea doar pe o lună la Mediaș


Antrenorul Gazului ar putea să plece totuși de la Mediaș, chiar dacă mai sunt de disputat 8 etape din play-off!


Edi Iordănescu a declarat, la Digi Sport, că nu este dispus să-și prelungească înțelegerea cu Gaz Metan pe încă o lună, pentru a încheia sezonul pe bancă. Rămâne doar dacă i se propune un nou contract, pe un sezon, la o valoare care să îl satisfacă.  
„Nu vreau să vorbesc foarte mult, pentru că sunt multe neclarități în ceea ce înseamnă relația mea cu clubul. Noi, față de alte echipe, am fost în șomaj tehnic în această perioadă, activitatea s-a întrerupt total, nu am putut să ne mișcăm deloc. Toată situația a pus o frână la nivel de club, aveam niște etape pe care ne-am propus să le parcurgem și a trebuit să ne abatem, a declarat Edi Iordănescu.
Tehnicianul Gazului arată înspre conducerea clubului, când vorbește despre viitorul său la Mediaș. „Eu și conducerea trebuie să stabilim viitorul meu, dacă merg cu echipa în continuare, mie expirându-mi contractul pe 30 iunie, deși am anunțat clubul că nu doresc să îmi prelungesc contractul încă o lună. Ori terminăm contractul și încheiem amiabil, ori dacă punem în discuție un contract pe încă un sezon (…) Nu mă simt îndatorat față de club pentru că am depășit așteptările, însă mă simt îndatorat jucătorilor, cu ei am performat, cu ei am ucis și meritul este al lor pentru calificare.
Mingea este la club în curte, ei trebuie să calculeze, să vadă și să își facă socotelile. Cum afectează pandemia clubul, la nivel financiar, să vedem dacă iese din insolvență clubul“, a declarat Iordănescu la Digi Sport.

    Trimite prin e-mail