marți, 28 aprilie 2020

Publicat la 4/28/2020 02:31:00 p.m. de

„Tu cumperi, noi dăruim!”


Dax 3D Printing, firma care a produs și donat, la începutul lunii, suporți și viziere, continuă să vină în sprijinul cadrelor medicale, ISU sau polițiști aflați în prima linie în lupta cu coronavirusul. Săptămâna trecută a lansat o campanie, parte din încasări fiind folosită pentru achiziția de material necesar confecționării echipamentului de protecție.


Jucării la imprimantă 3D

După o perioadă în care și-a reorientat activitatea exclusiv spre confecționarea de viziere, firma Dax 3D Printing, cu sediul pe strada Avram Iancu nr. 143, Mediaș, a reluat producția de jucării 3D. În cadrul campaniei lansate săptămâna trecută, intitulată „Tu cumperi, noi dăruim!”, pentru fiecare jucărie achiziționată, firma dăruiește încă una unor copii care nu-și pot permite (încă) să le cumpere. 


„Accesează magazinul nostru și cumpără jucăria preferată. Noi vom printa încă una, pe care o vom dărui din partea ta! Poți chiar să ne trimiți și un mesaj pe care o să-l transmitem atunci când vom dărui jucăria din partea ta. Vom face și o fotografie cu mesajul tău, ca să fii sigur(ă) că a ajuns unde trebuie. Astfel, vei avea o jucărie faină și vei face și un gest frumos pentru un copil care și-ar dori o jucărie, dar nu are posibilitatea să o cumpere...“, este propunerea reprezentanților firmei, care folosesc parte din încasări pentru a produce în paralel și suporți și viziere.

    Trimite prin e-mail