miercuri, 1 aprilie 2020

Publicat la 4/01/2020 09:31:00 a.m. de

NATO, pe Aviației!

LATER EDIT: Cei mai mulți și-au dat seama rapid de farsa noastră de 1 Aprilie, ceea ce ne bucură. Ne cerem scuze totuși celor ce s-au lăsat păcăliți astăzi sau nu au gustat modul nostru de abordare.

Nu lăsa pe alții să te influențeze, verifică!
      .........................

Știre inițială: S-a stabilit! Mediașul eliberează în timp record terenul de pe Aviației, pentru a face loc celebrei clădiri NATO în formă de pentagon. Va fi construită de chinezi în maxim 7 zile, va avea 14 etaje și poate găzdui peste 10.000 de ofițeri de rang superior, în special români


O delegație de chinezi din provincia Èzuòjù (As-RaF (*)) este așteptată în cursul zilei de astăzi pe Aeroportul Sibiu, cu destinația Mediaș. Cunoscută în toată lumea pentru viteza cu care a ridicat spitale în timp record, echipa va ajunge în cursul serii în oraș, pentru a prelua amplasamentul. Potrivit unui cunoscut oameni de afaceri, citat de cotidianul local, delegația va fi cazată la Copșa Mică, urmând ca, de mâine, să înceapă nebunia. În plină stare de urgență, chinezii au reușit să angajeze peste 3.000 de muncitori din Vaslui, în vârstă de până în 65 de ani, aceștia urmând să lucreze în ture, 24 de ore din 24, începând chiar de săptămâna viitoare. Cel mai probabil va fi „paralizat“ întregul oraș, termenul pentru finalizarea construcției fiind fixat chiar de chinezi: 7 zile!

Oficialitățile române salută inițiativa chinezilor, având în frunte membri ai fostului Comitet de prietenie româno-chinez. În programul primei zile figurează o vizită la vechea fabrică de salam, apoi la cea de sticlă, urmată de o masă în aer liber, la baraj. Datorită măsurilor excepționale impuse de autoritățile române, deplasarea se face individual, în mașini blindate. 

„Fiind 1 Aprilie, au fost sfătuiți să fie atenți, mai ales că este ziua păcălelilor. La fel este și această știre. Pentru că, nu-i așa, în aceste zile grele, cu toții avem nevoie și de glume“, a declarat reporterul nostru.

În România, Ziua păcălelilor se sărbătorește începând cu secolul al XIX-lea. Se obișnuiește ca farsele să fie făcute până la ora prânzului, altfel acestea ar aduce ghinion păcăliciului.

(*) Se citește invers

    Trimite prin e-mail