miercuri, 8 aprilie 2020

Publicat la 4/08/2020 12:54:00 p.m. de

Fapte bune la Mediaș! Dax 3D Printing livrează gratuit primele viziere


Firma Dax 3D Printing, cu sediul pe strada Avram Iancu nr. 143, Mediaș, face cinste orașului nostru. De la începutul lunii aprilie, și-a reorientat capacitatea de producție exclusiv către crearea de suporți și viziere, care să asigure protecție cadrelor medicale, ISU sau polițiști aflați în prima linie în lupta cu coronavirusul.  


Echipamentul va fi livrat gratuit. „Dacă există donatori care vor să susțină acest demers, vă așteptăm să luați legătura cu noi. Avem nevoie de filament PLA pentru cele 12 imprimante 3D cu care vom putea produce suporți pt viziere și avem nevoie de folie PETG de 0.5 mm“, anunța firma Dax 3D Printing la finalulul lunii martie.





Apelul și-a găsit ecoul scontat, astfel că au fost procurate materiale pentru confecționarea echipamentului. „Este minunat când vezi fapte! Mulțumim Asociația Energia Inteligentă pentru donația generoasă de filament pe care-l vom transforma în zilele următoare în suporți pentru viziere. Mulțumim și celorlalți donatori, care ne ajută astfel să avem folie, elastic, transport, energie electrică etc. Fiecare gest contează și salvează!“, anunța Dax 3D Printing, miercuri 1 aprilie,  pe pagina de facebook.


Ieri, a venit și ziua când primele viziere au fost gata de livrare: „Un efort mare, o implicare deosebită a multor oameni minunați care au sărit în ajutorul celor din prima linie: cu bani, produse, servicii, timp și efort pentru că au înțeles că alți semeni ai lor acum au mare nevoie de ajutor! Așadar, începem livrările! Prima „șarjă“ își așteaptă doritorii. Încă multe altele se pregătesc, pentru zilele următoare! Doar dați-ne un semn dacă aveți nevoie sau știți pe cineva care are nevoie. Și nu vă sfiiți să spuneți/share și altora!“
Suporții sau vizierele pot fi trimiși/trimise direct la beneficiarii indicați de donatori sau vor merge la cei care sunt deja în lista de așteptare.

Pentru donații:
Adresa Dax 3D Printing
Str. Avram Iancu Nr 143, Mediaș, Sibiu
Tel: 0727672868
RO66 RNCB 0231 0532 5204 0001 - BCR Mediaș - Ionel Florea

    Trimite prin e-mail