marți, 7 aprilie 2020

Publicat la 4/07/2020 02:05:00 p.m. de

Dezinfecția scărilor de bloc, în ritm susținut!

UPDATE: „Față de programul anunțat inițial s-au făcut câteva modificări pentru a rezolva toate problemele apărute. Până la sfârșitul acestei săptămâni, ne-am propus să dezinfectăm toate scările de bloc din cartierele Vitrometan și Gura Câmpului, urmând ca săptămâna viitoare să finalizăm această acțiune“, a declarat astăzi, 8 aprilie, primarul Gheorghe Roman. 

La noapte, echipele vor continua operațiunile în cartierul Gura Câmpului, iar mâine noapte se vor afla pe Baznei, După Zid și în zona Centrală.



Municipalitatea continuă acțiunea de dezinfecție a scărilor de bloc demarată la sfârșitul săptămânii trecute. În această noapte, echipele firmei autorizate vor continua operațiunea la blocurile din cartierul Gura Câmpului, pentru ca mâine noapte să intervină la blocurile și casele cu mai multe apartamente de pe Baznei, După Zid și din zona Centrală. Intervențiile au loc între orele 22 - 6, când locatarii se vor afla în apartamente. „Dezinfectantul folosit este unul cu grad înalt de combatere a virusurilor și este obligatoriu ca, după dezinfecție, locatarii să nu intre sau să iasă din bloc pentru cel puțin o oră, maxim două“, arăta primarul Gheorghe Roman, încă de la începutul operațiunii.


Joi noapte, în finalul acestei etape de dezinfecție a blocurilor, vor avea loc intervenții în cartierele Gloria, Moșnei, Automecanica, Vasia și alte zone rămase până acum neacoperite. „Programul cu dezinfecția este afișat pe site-ul primăriei și făcut public prin mijloacele de informare în masă. La fiecare scară de bloc va fi postat un afiș cu data și ora la care s-a realizat dezinfecția și cu recomandările firmei referitoare la aerisirea spațiilor și obligațiile locatarilor“, a declarat primarul Mediașului.

În paralel, municipalitatea continuă programul de dezinfecție a locurilor publice stații de autobuz, piață, străzi sau alte zone intens circulate.

    Trimite prin e-mail