marți, 11 februarie 2020

Publicat la 2/11/2020 04:31:00 p.m. de Anonim

Masă caldă pentru elevi la Copșa Mică



Începând din acest an, toate unităţile de învăţământ preşcolare, şcolare şi liceale din cadrul Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu” Copşa Mică vor intra în programul naţional „Masă caldă în școli”.

Elevii copşeni se alătură, astfel, celorlalte 100 de şcoli din ţară şi șase din judeţul Sibiu în care se derulează acest program. În cadrul proiectului copşean sunt înscrişi ca beneficiari peste 700 de preşcolari şi elevi, de la grădiniţă până la liceu. Aceștia vor beneficia, începând cu acest trimestru, de o masă caldă. Vinerea trecută, vicepremierul interimar Raluca Turcan a vizitat liceul din Copşa Mică și a purtat discuții cu oficialităţile locale şi persoanele din conducerea liceului despre implementarea acestui proiect.
Programul „Masă caldă în şcoli” a fost iniţiat în anul 2016 la nivel naţional. Acesta prevede ca elevii din şcolile participante să beneficieze de o masă caldă în cadrul instituţiei de învăţământ. La nivel judeţean, mai beneficiază de acest proiect doar unităţi de învăţământ din Sibiu, Avrig, Sălişte şi Boiţa. (A.P.)
    Trimite prin e-mail