marți, 11 februarie 2020

Publicat la 2/11/2020 04:24:00 p.m. de Anonim

Ghinioane în lanț


Două accidente de circulație s-au produs, la sfârșitul săptămânii trecute, pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș, la mică distanță unul de celălalt. În ambele cazuri, cauza a fost neacordarea de prioritate.

În primul caz, un bărbat în vârstă de 32 ani din Boița, a provocat un accident de circulație, vineri după-amiază, pe Șoseaua Sibiului. Acesta nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un medieșean de 35 ani care circula regulamentar. În urma accidentului, conducătorul auto nevinovat a fost rănit ușor.  Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportat de un echipaj SMURD la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Mediaș.

Sâmbătă după-amiază, patru autoturisme au fost implicate într-un alt accident, la intersecția străzilor Șoseaua Sibiului și Calafat. Un bărbat de 41 ani din Copșa Mică a intrat pe  Șoseaua Sibiului fără să acorde prioritate unui autoturism care circula spre oraș, condus de un bărbat de 65 de ani din Motiș. Din impact, acesta din urmă a fost proiectat pe contrasens și a intrat în coliziune cu alte două autoturisme conduse de doi bărbați, unul din Copșa Mică și unul din Axente Sever. În urma accidentului, a fost rănită ușor o femeie de 63 ani, pasager în prima mașină lovită.

Alex PÎNTEA
    Trimite prin e-mail