vineri, 28 februarie 2020

Publicat la 2/28/2020 11:38:00 a.m. de Anonim

Expoziție temporară de grup la Muzeul Municipal Mediaș



Muzeul Municipal Mediaș găzduiește, în perioada 21 februarie - 27 martie, expoziția de artă plastică intitulată generic „Noi”. 

Alex PÎNTEA

Aceasta reunește pe simeze lucrările unui grup de tineri artiști din Mediaș și Sibiu, majoritatea pasionați de grafică.

Compoziții dinamice

Expoziția temporară de artă plastică este organizată de Primăria municipiului Mediaș, prin Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret, la sediul Muzeului Municipal Mediaș. „Tinerii angrenați în acest proiect expozițional sunt pasionați de artă și chiar își doresc să profeseze în acest domeniu. Unii dintre ei sunt studenți la universități de profil din țară, alții sunt elevi la licee de artă, iar ceilalți se pregătesc pentru admitere la universități de artă. Majoritatea sunt pasionați de grafică, motiv pentru care acest gen de lucrări domină prezenta expoziție. Lucrările din expoziția «Noi» sunt în general compoziții dinamice, ce reflectă preocupările tinerilor artiști pe segmentul lor de activitate”, a precizat Alisa Fuciu, inspector de specialitate în cadrul Direcției Municipale pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret
 Expun pe simeze la Muzeul Municipal Mediaș: Ștefan Antonescu, Teodora Badiu, Sonia Candrea, Ana Constantinescu, Mirel Dan, Mădălina Fleșeriu, Tudor Goage, Alexandru Lunceanu, Georgiana Popa, Sabina Rotariu, Mădălina Tița și Sorin Pănăzan.
Lucrările acestor tineri vor putea fi văzute la Muzeul Municipal Mediaș, până la sfârșitul lunii martie. 
    Trimite prin e-mail