joi, 12 decembrie 2019

Publicat la 12/12/2019 08:38:00 p.m. de Anonim

Fii parte din poveste!


Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Mediaș s-a alăturat campaniei inițiate de Asociația de Poveste în preajma sărbătorilor de iarnă.

Aceasta își propune să-l ajute pe Moș Crăciun să le ofere celor 170 de copii și tineri din centrele de plasament din județul Sibiu altfel de cadouri, distracție la patinoar și petreceri prin care să sărbătorească reușitele din acest an alături de prietenii lor, voluntarii asociației.

Donații în bani și jucării

Sâmbătă seara, de la ora 18.00, la ultima partidă din acest an de pe teren propriu, împotriva celor de la CSO Voluntari, suporterii sunt invitați să sprijine această acțiune caritabilă printr-o donație în urnele pe care le vor găsi la intrarea în fiecare tribună. Pe lângă donațiile în bani sunt binevenite și jucăriile, care vor ajunge la cei mai mici dintre tinerii instituționalizați.
„Ne bucurăm că înaintea unui asemenea joc important putem împreună să aducem zâmbete pe buzele celor mai puțini norocoși de lângă noi și să contribuim la consolidarea comunității locale. Atât noi, cât și prietenii noștri de la Asociația de Poveste vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră”, transmit reprezentanții echipei de baschet CSM Mediaș .

Victorie în deplasare
 

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Mediaș a învins în deplasare CSM Sighetu Marmației cu scorul de 83-67.  Diferența în partida disputată duminică seara a fost făcută în sfertul al treilea, atunci când jucătorii lui Mihai Popa și Dan Popa s-au impus la o diferență de 15 puncte. Titus Nicoară a fost cel mai bun om al CSM-ului, cu 24 de puncte, 11 recuperări și 3 pase decisive. Pentru CSM Mediaș, urmează sâmbătă o partidă pe teren propriu cu CSO Voluntari.
Zilele trecute, formația lui Mihai Popa și Dan Popa a fost eliminată din Cupa României. Medieșenii au fost învinși de Dinamo Știința București cu scorul de 105-76, în manșa retur a turului II din Cupa României. Partida s-a disputat la București și a fost controlată de formația gazdă, care și-a luat astfel revanșa după ce în tur a fost învinsă la o diferență de 5 puncte la Mediaș.
    Trimite prin e-mail